fejlec

NTP-MŰV-18-0096 – Művészetek nyomában

Kiállítás

 

Kiállítással zárult a Művészetek nyomában című tehetségműhely

Júniusban kiállítással és a tehetségígéretek bemutatkozásával zárult a Lánchíd Utcai Általános Iskoláért Alapítvány által megvalósított művészeti tehetségműhely. A záró tehetségdélután keretein belül a pályázat céljait Mészáros Katalin, tagintézmény-vezető ismertette. Gevicser Gyuláné, a tehetségműhely vezetője a program konkrét faladatait, tartalmi elemeit mutatta be az érdeklődőknek. Ezt követően a tehetségműhely résztvevői beszámoltak a műhelyfoglalkozásokon szerzett tapasztalataikról, élményeikről, bemutatták az általuk készített alkotásokat, a foglalkozások közben megismert új technikákat.

A délután a tehetségígéretek által készített alkotásokból (címerpajzsok, önarcképek, meseillusztrációk, üvegfestés, mozaikok, montázsok) rendezett kiállítás megnyitóval zárult, ami lehetőséget adott a gyermekek nyilvánosság előtti bemutatkozására.

 

 

A tehetségműhely és a kiállítás a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósult meg.

Ökoiskola! Bázisintézmény boldogiskola voroskereszt mtm Tehetségpont Digitális témahét 2017 Digitális témahét 2018 Digitális témahét 2021 európai iskolagyümölcs-program NFU ESZA Széchenyi Terv Határtalanul!

Minden jog fenntartva © 2021 Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Tárhely szolgáltató: APMS Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 5502 Gyomaendrőd, Népliget út 3.

Email: info@apms.hu

Készítette: Szabó András