fejlec

NTP-MŰV-18-0096 – Művészetek nyomában

Beszámoló

 

A Lánchíd Utcai Általános Iskoláért Alapítvány művészeti tehetséggondozó programot valósított meg ebben a tanévben „Művészetek nyomában” címmel.

A tehetséggondozó program céljai között szerepelt, hogy a résztvevők gyakorlati úton, tevékenység közben ismerjék meg a különböző anyagok tulajdonságait, felhasználását, a változatos vizuális technikákat. A közös alkotások közben fejlődjön a vizuális befogadóképességük, alkotóképességük, szociális kompetenciájuk, az egyéni alkotásokkal lehetőséget adtunk az önmegvalósításra. A műhelymunka foglalkozásain a programba beválogatott tehetségígéretek megismerték Kecskemét város épített hagyományait, az iskola elhelyezkedését ebben a környezetben. Látványterveket készítettek az iskola aulájának – mint a kiállítás helyszínének – berendezéséről, díszítéséről. Megismerkedtek az animáció, fotó technikával, animációt készítettek színes gyurma felhasználásával, fotó rögzítéssel.

A résztvevők által elkészített alkotásokból kiállítás nyílt az intézmény aulájában, amely által megvalósult a tehetségígéretek közönség előtti bemutatkozása is.

 

 

A tehetségműhely a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósult meg.

Menük

Ökoiskola! Bázisintézmény boldogiskola voroskereszt mtm Tehetségpont Digitális témahét 2017 Digitális témahét 2018 Digitális témahét 2021 európai iskolagyümölcs-program NFU ESZA Széchenyi Terv Határtalanul!

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolája

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András