fejlec

NTP-MTTD-18-0085 – Multimédiás webhelyszerkesztők

Nyitott műhely

 

Nyitott műhely foglalkozással zárult a Multimédiás webhelyszerkesztés tehetségműhely

Júniusban, nyitott műhely foglalkozással zárult a Lánchíd Utcai Általános Iskoláért Alapítvány által megvalósított tehetségműhely. A műhelybemutató foglalkozáson a pályázat céljait Mészáros Katalin, tagintézmény-vezető ismertette. Hornyák Zoltán, a tehetségműhely vezetője a program konkrét faladatait, tartalmi elemeit mutatta be az érdeklődőknek. Ezt követően a tehetségműhely résztvevői bemutatták az Internetre feltöltött webhelyeiket.

Végül levetítésre került az a kisfilm, amelyet kiegészítő tevékenységként vállaltak fel a műhelymunka megvalósító szakemberei. A rövidfilm a Multimédiás webhelyszerkesztés című tehetségműhely programját, valamint a gyermekek egész éves tevékenységét dokumentálta. A program résztvevői arról is meséltek, mit jelentett számukra ez a műhelymunka, hogyan segítette személyes előrelépésüket, hogyan járult hozzá jövőbeni terveik megvalósításához.

 

 

A tehetségműhely a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósult meg.

Ökoiskola! Bázisintézmény boldogiskola voroskereszt mtm Tehetségpont Digitális témahét 2017 Digitális témahét 2018 Digitális témahét 2021 európai iskolagyümölcs-program NFU ESZA Széchenyi Terv Határtalanul!

Minden jog fenntartva © 2021 Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Tárhely szolgáltató: APMS Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 5502 Gyomaendrőd, Népliget út 3.

Email: info@apms.hu

Készítette: Szabó András