fejlec

NTP-MTTD-18-0085 – Multimédiás webhelyszerkesztők

Beszámoló

 

A Lánchíd Utcai Általános Iskoláért Alapítvány a matematikai, a természettudományos és a digitális kompetenciák erősítését szolgáló tehetségsegítő programot valósított meg ebben a tanévben „Multimédiás webhelyszerkesztés” címmel.

A tehetséggondozó program céljai között szerepelt a tanulók informatikai tudásának és kreativitásának intenzív fejlesztése a leghatékonyabb módszerek és eszközök alkalmazásával. A tehetségműhely további céljai voltak az önismeret, az önkifejezés, a kommunikációs készségek és az alapvető gondolkodási képességek fejlesztése is, továbbá olyan fontos kulcskompetenciák kimunkálása, mint a digitális kompetencia, a matematikai-, a szövegértési-szövegalkotási kompetencia, anyanyelvi kompetencia, esztétikai-művészeti tudatosság kompetenciája, vizuális kultúra és szociális kompetencia.

A műhelymunka foglalkozásain a programba beválogatott tehetségígéretek megtervezték a saját webhelyüket, majd kialakították a teljes webhely-struktúrát. A foglalkozás-sorozat a webhely tesztelésével, javításával, majd egy web-tárhelyre történő feltöltésével zárult.

 

 

A tehetségműhely a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósult meg.

Menük

Ökoiskola! Bázisintézmény boldogiskola voroskereszt mtm Tehetségpont Digitális témahét 2017 Digitális témahét 2018 Digitális témahét 2021 európai iskolagyümölcs-program NFU ESZA Széchenyi Terv Határtalanul!

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolája

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András