fejlec

NTP-MTTD-18-0085 – Multimédiás webhelyszerkesztők

Ismertető

 

Pályázati azonosító: NTP-MTTD-18-0085

Elnyert támogatás: 1150000 Ft

Az informatikában tehetséget mutató gyermekek digitális kompetenciáinak fejlesztésére, webhelyszerkesztéssel kapcsolatos tevékenységeinek támogatására nyújtotta be az Alapítvány Multimédiás webhelyszerkesztés címmel pályázatát, amely a Nemzeti Tehetség Program által támogatást nyert.

A 2018-19-es tanévet átfogó tehetségműhely témája a webhely-szerkesztés és multimédiás anyagok készítése. A foglalkozásokon a tanulók megtervezik, létrehozzák, feltöltik saját személyes webhelyüket. Ez a kreatív munkafolyamat lehetőséget ad az informatikai tudás fontos elemeinek elmélyült alkalmazására, a digitális kompetencia hatékony fejlesztésére. A programot záró nyitott műhelynapon a kész weboldalak prezentálása mellett az éves munkát dokumentáló kisfilm is levetítésre kerül, ami által erősödik a tanulók önbizalma.

 

A pályázat a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósul meg.

Menük

Ökoiskola! Bázisintézmény boldogiskola voroskereszt mtm Tehetségpont Digitális témahét 2017 Digitális témahét 2018 Digitális témahét 2021 európai iskolagyümölcs-program NFU ESZA Széchenyi Terv Határtalanul!

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolája

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András