fejlec

Bemutatkozás


A Lánchíd Utcai Általános Iskola a Széchenyiváros szívében található. Korszerű, jól felszerelt tantermek, egyedülálló sportpálya és csarnok áll az itt tanulók rendelkezésére.
A Lánchídról mindenkinek gr. Széchenyi István jut eszébe, azonban ha ezt a szót egy kecskeméti ember hallja, biztos, hogy először a mi iskolánkra gondol, amire mi büszkék vagyunk. Ezért természetes, hogy nevelési elveink is a legnagyobb magyar eszméihez kapcsolódnak:

Mind a testi, mind a lelki tehetségnek teljes idomzatban kell lenniök, hogy az ember a lehető legnagyobb tökéletességre emelkedhessék.

Ebből az alapvetésből kiindulva szeretnénk iskolánk tanulóit művelt, testileg és lelkileg egyaránt harmonikus, kiegyensúlyozott személyiséggé formálni. Iskolánk felvállaltan gyermekközpontú intézmény, ahol elsődleges szempont, hogy igényes és kulturált környezetben minden gyermek jól érezze magát, és szívesen jöjjön hozzánk.

Menük

Ökoiskola! Bázisintézmény boldogiskola voroskereszt mtm Tehetségpont Digitális témahét 2017 Digitális témahét 2018 Digitális témahét 2021 európai iskolagyümölcs-program NFU ESZA Széchenyi Terv Határtalanul!

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolája

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András