fejlec

Étkezés

 

Iskolai étkeztetés

Intézményünk az ide járó tanulók és az itt dolgozók részére ebédet, illetve a napközi ellátást igénylő tanulók részére az ebéden kívül tízórait és uzsonnát biztosít. Iskolánk konyháját a Hírös vendéglátó KFT.  üzemelteti. Az étkezés lemondása az Arany János Általános Iskolában történhet.

Telefonszám: 30/ 361 1470   (pénztár; elsősorban ezt hívja!) 76/ 508 333     (gazdasági hivatal)

Büfé

A tanulók reggelijüket, tízóraijukat a büfében kedvező áron vehetik meg. A büfé üzemeltetője megpróbál hozzájárulni az egészséges táplálkozáshoz. A szendvicsekben zöldség: paprika, uborka, saláta van. Tejet, kakaót, joghurtot, pudingot is árulnak. Földimogyoró,  kukoricapehelyből készült snack, müzli szelet, rosttal és gyümölccsel készült keksz is kapható. A szendvicseket és pékárukat igény szerint megmelegítik. Valamennyi csokoládé tejes, illetve gyümölcsös. Üdítőitalokból a szénsavas mellett gyümölcsalapúak is kaphatóak, valamint ásványvíz is szerepel a választékban. Nyitva tartás: naponta 7-13 óráig.

Ökoiskola! Bázisintézmény boldogiskola voroskereszt mtm Tehetségpont Digitális témahét 2017 Digitális témahét 2018 Digitális témahét 2021 európai iskolagyümölcs-program NFU ESZA Széchenyi Terv Határtalanul!

Minden jog fenntartva © 2021 Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Tárhely szolgáltató: APMS Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 5502 Gyomaendrőd, Népliget út 3.

Email: info@apms.hu

Készítette: Szabó András