fejlec

Eredményeink 2009/2010

 

 

Tornaverseny Kőröshegyen

2010.05.29

 10. alkalommal rendezték meg az országos meghívásos tornaversenyt, a Balaton Kupát. Kőröshegyen, Balatonföldvártól pár km-re volt a verseny. A kisváros nagy nehézségekkel küzd, idén már iskoláját is megszüntették. Ennek ellenére az elkötelezett sportbarátok és támogatóik segítségével nagy erőfeszítések árán mégis sikerült tető alá hozni az idei, jubileumi versenyt. Köszönjük Zsóka néninek, a fő szervezőnek és a támogató szülőknek, vállalkozóknak, ismerősöknek!

“Nagy” csapatunk dobogós helyezést ért el,harmadikok lettek.

A csapat tagjai (Az eredményhirdetésre vonulás sorrendjében):

Petrás Barbara

Kovács Barbara

Lukács Vivien

Szalai Zsófia

Prikkel Zsanna

Mihály Brigitta

 

sak ezek az információk érkeztek.)

 

Országos technika verseny
2010.05.13.
Három tanulónk utazott Pécsre, az országos versenyre, ahol az előzetes feladat bemutatásával harmadik, a helyszínen kapott feladat megoldásával tizedik helyezést értek el.

 

Showtáncverseny
2010.04.11.
A vasárnapi országos showtánc-versenyen iskolánk tanulói a”Társastánc – kisformáció” kategóriában 3.,”Társastánc – nagyformáció” kategóriában 4.helyezést értek el.

 

 

 

Országos tornaverseny
2010.04.09.

Országunk nyugati határához, Szombathelyre utaztunk, hogy részt vehessünk a diáktornasport hazai legnagyobb megmérettetésén. A Haladás sportcsarnokban megrendezett versenyen a következő eredmények születtek:

A kicsik csapata 8.,

a nagyok csapata 4. helyezést ért el.

 

Területi tornaverseny
2010.03.14.
Vasárnapra esett a területi (más néven országos elődöntő) időpontja. A nagy jelentőségű verseny eredményét izgulva vártuk, és most sem csalódtunk a mieinkben:A kicsik a harmadik helyen végeztek, Monik Petra nem sokkal csúszott le a dobogóról.A nagyok a legjobbaknak bizonyultak e versenyen:A dobogó tetejére állhattak.

Egyéni versenyben

1. Petrás Barbara és Kovács Barbara

3. Lukács Vivien

 

Megyei tornaverseny
2010.02.18.
A városi után a megyei tornaversenyt is a “Lánchídban” rendezték.A kicsik csapatversenyben megyei elsők lettek, egyéniben Varga Erika második helyezést ért el.Nagy csapatunk megyei első lett, megtartva ezzel iskolánk volt igazgatójáról, a tornasportért sokat tevő Fekete Béláról elnevezett vándorkupát.Egyéni versenyben:1. Petrás Barbara2. Lukács Vivien

3. Kovács Barbara

 

 

Városi tornaverseny
2010.02.08.

Hazai pályán rendezték a kecskeméti városi tornaversenyt.

Kis és nagy csapatunk is városi első helyezést ért el.

A kicsiknél egyéni versenyben:

1. Varga Erika

2. Bartal Emília

3. Bédi Adrienn

A nagyok egyéni versenyében:

1. Petrás Barbara

2. Kovács Barbara

3. Lukács Vivien

Itt következnének a már jól ismert tornaelemek fényképei. Mivel ezeket már annyiszor láthattuk (legfeljebb a környezet változik), így most inkább egy-két más hangulatú, verseny előtti, utáni fotóttekinthetnek meg.

 

Tornaverseny Debrecenben
2010.01.16.
3 órás utazás után érkeztünk Debrecenbe, a Vénkerti Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézménybe, ahol előbb a kicsik, majd a nagyok versenyeztek. A kicsik eredményhirdetésén ötödik helyen szólították a mieinket, a nagyok a harmadik helyet szerezték meg.

 

Tornaverseny Budapesten
2009.12.12.

Szombati kiruccanásunkon A budapesti rákoskerti Kossuth Lajos Általános Iskolában voltunk tornaversenyen. Nagyon tetszett a felújított iskola, szép dekorációkkal és magas színvonalú szervezettséggel készültek a tornászok fogadására.

Eredményeink:

A kicsik a vidéki csapatok közül 7. helyen végeztek,

a nagyok a vidéki csapatok közül a dobogó 2. helyére állhattak fel. Egyéni versenyben a vidéki nagy csapattagok közül Petrás Barbara 2. lett.

 

 

Tornaverseny Budapesten
2009.12.05.

A Budapesten megrendezett meghívásos tornaversenyen “nagy” csapatunk harmadik, a kicsik nyolcadik helyezést értek el. A kicsik ezáltal 2 helyet léptek előre a múltkori versenyhez képest.

Tornaverseny Nagykőrösön
2009.11.21.

A 2009. november 21-én megrendezett Medve László emlékversenyen “kis” csapatunk 10., “nagy” csapatunk 3. helyezést ért el.

 

Menük

Ökoiskola! Bázisintézmény boldogiskola voroskereszt mtm Tehetségpont Digitális témahét 2017 Digitális témahét 2018 Digitális témahét 2021 európai iskolagyümölcs-program NFU ESZA Széchenyi Terv Határtalanul!

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolája

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András