fejlec

mozdulj ovisA Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola meghirdeti nagycsoportos óvodásoknak szóló rajzpályázatát.

 

A pályázat címe: ?Mozdulj, ovis!?

Téma: A nevezőktől olyan pályamunkák elkészítését várjuk, melyek személyes élményen, a sport szeretetén alapulnak, és a gyermek és a sport kapcsolatának bemutatására vonatkoznak.

Javasolt technikák: Szabadon választott: ceruza, grafika, pasztell, akvarell, olaj, tus; fa-, linó-, vagy rézmetszet; mozaik, batik, szövés, plasztika, tűzzománc, krepp-papírból és termésekből készült kép.

Nevezés: A pályázatot nagycsoportos óvodás gyerekek részére hirdetjük meg. Egyénileg és csoportosan is lehet pályázni. Kérjük a pályamunkák hátoldalán a pályázó(k) nevét, életkorát, óvodája nevét és címét, valamint a felkészítő pedagógusát és elérhetőségét tüntessék fel! Amennyiben nem az óvoda küldi be a pályaművet, hanem magánszemély, akkor a hátoldalon kérjük feltüntetni a pályázó telefonos elérhetőségét is.

Beküldési határidő: 2017. március 20.

Fogadóhely címe: Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola, 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Kiállítás: A zsűri bírálata alapján a helyezést elért óvodás gyerekek kategóriánként (egyéni, csoportos) tárgyjutalomban (sportszer) részesülnek. A beküldött pályamunkákból rendezett tárlat ünnepélyes méltatása és a jutalmak átadása 2017. március 25-én, szombaton 10.00-kor lesz a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola tornacsarnokában, az óvodásoknak rendezett TeShow ? családi sportdélelőtt keretében. A kiállítás 2017. március 25- április 3. között tekinthető meg, a bontás után, a pályamunkákat visszajuttatjuk az óvodák számára.

További információ: Kecskemét Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolája

Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Tel.:76/475-122

email: lanchidisk@keszeiskola.hu

 

Üdvözlettel: Mészáros Katalin

                  tagintézmény-vezető

 

Menük

Diavetítés

NFU ESZA Széchenyi Terv Ökoiskola! Határtalanul! Tehetségpont európai iskolagyümölcs-program

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolája

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András