fejlec

Étkezés

 

Iskolai étkeztetés

Intézményünk az ide járó tanulók és az itt dolgozók részére ebédet, illetve a napközi ellátást igénylő tanulók részére az ebéden kívül tízórait és uzsonnát biztosít. Iskolánk konyháját a Köz-Étek Kft üzemelteti.

 

Kedvezmények a gyermekük részére étkezést igénylő szülőknek:

A törvény alapján 100 %-os kedvezményre jogosult, tehát ingyenesen étkezhet: 1-4. évfolyamon az a tanuló, aki  részére rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt állapított meg az Önkormányzat. Ezeknek a gyerekeknek a megküldött határozat alapján az iskola Gazdasági Hivatala teljes ellátást rendel a konyhától (tízórai, ebéd, uzsonna), ha a szülő másképp nem rendelkezik. A törvény alapján 50 %-os kedvezményre jogosult: ? 5-8. évfolyamon az a tanuló, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt állapított meg az Önkormányzat. ? 3 vagy több gyermekes családban élő tanuló ? tartósan beteg tanuló Ezeknek a gyerekeknek az étkezést a szülőnek erre a célra kiadott nyilatkozat kitöltésével, hozzá csatolt igazolásokkal együtt igényelni kell az Arany János Általános Iskola intézményegységben  működő  Gazdasági Hivatalban. Cím: Kecskemét, Lunkányi János u. 10. (a Honvéd Kórház főbejáratával szemben) Telefonszám: 76/508 333 Felhívjuk a kedves szülők figyelmét, hogy késedelmes fizetés esetén az adott hónapra nem tudunk gyermekének étkezést biztosítani. Betegség esetén az ebédet el is lehet vinni, ez esetben az ételhordót a konyha udvari (óvoda felőli) bejáratánál kell leadni. Az étkezés lemondása az Arany János Általános Iskolában történhet. Telefonszám: 30/ 361 3710   (pénztár; elsősorban ezt hívja!) 76/ 508 333     (gazdasági hivatal)

 

Büfé

A tanulók reggelijüket, tízóraijukat a büfében kedvező áron vehetik meg. A büfé üzemeltetője megpróbál hozzájárulni az egészséges táplálkozáshoz. A szendvicsekben zöldség: paprika, uborka, saláta van. Tejet, kakaót, joghurtot, pudingot is árulnak. Földimogyoró,  kukoricapehelyből készült snack, müzli szelet, rosttal és gyümölccsel készült keksz is kapható. A szendvicseket és pékárukat igény szerint megmelegítik. Valamennyi csokoládé tejes, illetve gyümölcsös. Üdítőitalokból a szénsavas mellett gyümölcsalapúak is kaphatóak, valamint ásványvíz is szerepel a választékban. Nyitva tartás: naponta 7-13 óráig.

Menük

Diavetítés

NFU ESZA Széchenyi Terv Ökoiskola! Határtalanul! Tehetségpont európai iskolagyümölcs-program

Minden jog fenntartva © 2014 Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolája

Cím: 6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Telefonszám: 76/475-122

E-mail: lanchidisk@keszeiskola.hu

Készítette: Szabó András